/ 0918 604 504 - 0903 614 082 / Địa chỉ: 252/68 D Lý Chính Thắng, Phường 9, Quận 3, TP.HCM.
  • Chen Le Phu Hai

NFL Športni dogodki Gaming News In vi boste Matchup Study

Hkrati dosežejo 7. mesto sprejemljivosti notranjega prehoda za vsak dogodek. Ima podajanje touchdown znotraj osmih od dvanajstih iger, ki jih ima 12 mesecev, ki imajo več prehodov TD v teh treh. Carr je v letu 2010 dokončal svoj merilnik prehoda v petih od osmih možnih. Pripravite ponudbe in jih lahko zagotovite doma zadnji 2 leti v primerjavi z. Rams, del sedmih pokončnih razprav Aarona Rodgersa v primerjavi z. Los Angeles.

Poiskali bodo vrnitev na pravo pot v nekaj dneh 15, ko bodo pozdravili sveže Denver Broncos, ki vam bodo pomagali pri sobotnem nogometu zvečer. — Seahawks poskusi 3-5 ATS v zgodovini osmih domačih iger NFC West. — Zadnja 2 tedna poveljniki poskušajo brez notranjih menjav -6 (0-6). Ne ozirajte se na najnovejše uspehe stran od psov NFL in lahko podrejate slog, da prihranite zavihke. Vikes 11-step three SU ampak zgolj proti. širjenje znotraj 2022 in lahko stopite 3-cuatro vs. line zadnjih sedem od strežnika. Titans zero govori o zadnjih petih (0-3-1) v letu 2022, “pod” 15-šest pa o poznem letu 2021.

  • Ko Philadelphia do konca tedna gostuje pri Dallasu, bomo videli bitko nekaj najboljših igralniških skupnosti.
  • Novi najboljši sodnik je razveljavil novo operacijo v letu 2018, ki je pozdravila vsako državo, ki bi vam pomagala legalizirati popolnoma novo prakso, ki je želela ukrepati.
  • Seveda so se športne stavnice odločile za tisk s tem dvobojem, ki drži dobro linijo PK.

Vsebuje štiri zaporedne padce v primerjavi s širitvijo tik pred zaščito Eagles pred tednom dni, bil je že “več kot” sedem pozrite sa na webovú stránku zapored pred tednom dni pred “pod” soočenjem s Phillyjem. Levi ohranjajo vzpon, SU zmage v zadnjih treh in lahko šest iz zgodovine sedem, zdaj razpravlja znotraj sedmih zaporednih in v primerjavi z. razpon čez osem proti. štejejo letos. Šefi, čeprav nič govori o zgodovini okoli treh znotraj decembra, danes 5-10 proti. dati, ker konec leta 2021 in 5-1 ”pod” pri Arrowheadu leta 2010.

Pozrite sa na webovú stránku | San francisco bay area 49ers proti Cleveland Browns Odds

NFL Športni dogodki Gaming News In vi boste Matchup Study

Število rešitev je 5/1-skupaj z denarjem 9/korak 1 do vašega spodaj med BetMGM. “Tudi po vnosu/gotovini na povsem nove račune imamo kljub temu -8,5. Nova črta se najverjetneje premakne v skladu z navodili za račune, če kaj,” vam je povedal Lucas. Najnovejši Packers so prišli do vaših Raiderjev pri iskanju koraka ena.5, težave stran od doma v 5. mesecu.

Carolina Panthers proti, stil stav in kvote Atlanta Falcons

Najnovejša različica Falcons-Panthers je ta večer dejansko stabilna od Atlante – korak 3, saj je skupna vrednost dejansko navzgor za kljukico do petintrideset iz SuperBook. “Sveži Browns z Joejem Flaccom na čelu raziskuje resnico, ki jo je treba povedati spretno, in Holds so v zadnjem tednu igrali bolje,” je dejal Michaelson. “Ustvarjanje nekaj skupnosti, ki imajo višjo oceno moči, kot mislim, da bi pričakovali. Ta video igra se med mojo pozornostjo zdi kot beseda tretji korak.” Popolnoma novo Združeno kraljestvo (3-ten SU ​​in ATS) je končalo štiri video igre SU in lahko ATS spodrsne v tej razočarajoči sezoni.

Awesome Bowl sama po sebi, pri Pickswise strokovnjaki za hendikepirane naprave opravljajo funkcije, zato vam tega ni treba. Ta teden razčlenim vse stave na ligo NFL, da bi dobil najboljše konture, priložnosti in navsezadnje stave pred nedavno igro. Vsak teden si oglejte nazaj in poiščite najboljše informacije o stavah NFL za ta dan. Zakaj se ne potopimo v zelo pravočasno možnost igre, da si lastite 7. dan v ligi NFL, in lahko prikažete prepoznaven trend iger na skupino v njihovih prihajajočih tekmah. Vse naše ocene s spletnih mest za igranje lige NFL dajejo vpogled v svežo, veliko ureditev lige NFL na spletnih stavah.

Indianapolis Colts Versus, Vegas Raiders Igralni slog In imeli boste priložnost

NFL Športni dogodki Gaming News In vi boste Matchup Study

Sveži Panthers so se ponašali s svežim naslednjim najboljšim seznamom ATS v divizijski zgodovini video iger 12 mesecev v 5-1 (popolnoma novi Saints so bili v teh krajih slabi v ligi 1-5 ATS). G-People pa poskušajo zmagati brez zadnjih štirih SU (0-3-1) znotraj leta 2022 in SU zadnjih pol ducata v primerjavi z. dati to sezono. Takoj po zmagi nad Browns, Bengals funkcije terjali in lahko zaščitite pet pokončno to sezono, 18-stopenjski tri proti štetju, ker v zadnjih 12 mesecih.

Eagles Patriots Discover, Trend iger na srečo, Props, Opportunity, Examine

Vigorish ali Liquid – Najnovejša vig ali tekočina je porezana športna stavnica, ki jo ponujajo hazarderjem, da polagajo svoje stave. Športne stavnice imajo običajno -110 vig za obe strani iz stave, definicija, da morate tvegati enajst dolarjev za vsakih 10 dolarjev, ki jih želimo dobiti. Glede na novo vigorish boste želeli dobitke morda ne 50 odstotkov njihovih stav, ampak najmanj 52,4 odstotka, da tudi prebijete. Ali ste v državi, ki sicer potujete v državo, ki ima športne stave na sodišču, na primer Nj, ​​Pennsylvania ali Indiana? Ocenite kvote pri zakonitih ameriških športnih stavnicah na ScoreandOdds.com, da boste zaslužili v novih sezonah NFL.

Sveži Rams so bili favoriti s 17 točkami nasproti Lionsom, ki imajo skupaj 50,5. Los Angeles ni dosegel iger na srečo in morda ste se izgubljali do svojega 4. četrtletja. Recimo. Rekli smo, da imam i odličen sistem seštevkov, ki je osredotočen na razpršenost, ne pa na vsote?

NFL Športni dogodki Gaming News In vi boste Matchup Study

V stavnici Športne stavnice so vaše izbire iger na srečo daleč nad dejavnostmi, ki imajo odličen obsežen severnoameriški prehranski načrt, vsak dan pa vam je na voljo Global pony rushing, pa tudi spletne igralniške igre in lahko igralniški poker. Ker je Extremely Pan dal prednost tistim, ki so vladali denarnim linijam v redni sezoni, se novi šefi pogosto norčujejo z blazino. To pomeni, da Mahomes hitreje uporablja svojo bazo, novi šefi pa med drugim niso ustvarjalni s svojim igranjem na srečo. Vendar ne, igre, ki imajo krajši razvoj, so močni predmeti, saj se prav tako soočajo z največjimi tekmeci, ki bi lahko trdili, da imajo vrlino domačega poklica. Skozi to igro je veliko bolj verjetno, da se bo Mahomes premešal, vi pa boste bolj verjetno, da bo Reid uporabil svoj celoten arzenal za zagotovitev dobitkov.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.